|   Küldés emailben

A PÁLYÁZATOKRÓL

A pályázati anyagnak a következőket kell tartalmaznia:

 1. Személyes adatok:
  Pályázó neve:
  Születési hely, idő:
  Anyja neve:
  Lakhely neve, címe:
  Iskola neve, címe:
  Iskola igazgatójának neve:
  Kémiatanár neve:
  Osztály száma:
  Pályázó telefonszáma:
  Pályázó e-mail címe:
 2. A „Témák” menüpont alatt felsorolt témák közül jelölj meg hármat, amikkel legszívesebben foglalkoznál a kutatótábor ideje alatt! (Sajnos nem ígérhetjük, hogy a felvett diákok mindegyike az első helyen megjelölt témát kapja, de igyekezni fogunk, hogy a három közül valamelyikkel foglalkozhasson majd.)
 3. Indokold meg, hogy miért az adott témákat választottad! Az indoklás témánként ne haladja meg az egy oldalt.
 4. Írj egy rövid (minimum egy, maximum két oldalas) esszét arról, hogy milyen kémiai természetű problémák foglalkoztatnak! Szabadon választott téma.
 5.  Egyéb közlendők: itt sorolhatod fel a versenyeredményeidet (az oklevelek szkennelt változatát mellékeld), milyen szakkörökre jársz, speciális érdeklődési területed, szabadidős tevékenységeid, stb.
 6.  Tanári ajánlás külön lapon a tanár aláírásával. Néhány soros támogatói levelet (kémia, fizika, biológia, matematika) szaktanártól vagy osztályfőnöktől várunk.
 7.  Szülői, nevelői hozzájárulás külön lapon a következő szöveggel:
  Hozzájárulok, hogy lányom/fiam 2013. június 30. és július 6. között részt vegyen az MTA Természettudományi Kutatóközpontnak a kutatóközpont által finanszírozott „AKI kíváncsi kémikus” nyári kutatótáborában.
  Dátum, aláírás.

A pályázat intézetünkbe érkezésének határideje:
2013. június 5.

Milyen formában és hova kell küldeni a pályázatot?

Az 1., 2., 3., 4. és 5. pontok tartalmát elektronikusan Microsoft® Office Word fájlként vagy pdf formátumban e-mailben várjuk a uh.atm.kttnull@alleirbag.kiroyg címre.

A 6. és 7. pontok tartalmát küldheted levélben intézetünk postacímére: Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpont, Anyag- és Környezetkémiai Intézet, 1525 Budapest , Pf. 17. A borítékra írd rá: “AKI kíváncsi kémikus”, faxon a 06-1-438 1147 faxszámra, vagy a beszkennelt változatot e-mailben a uh.atm.kttnull@alleirbag.kiroyg címre. Az utóbbi két esetben az eredetit a táborba érkezéskor kérjük.

Ha valakinek nincs módja arra, hogy elektronikusan küldje be pályázatát, vegye fel velünk a kapcsolatot levélben, faxon, telefonon (06-1-438 1100/163) vagy e-mailben. Meg fogjuk találni a megoldást arra, hogy a pályázat a lehetőségek szerint eljusson hozzánk.

Előzetes pályázásra is van mód 2013. május 29-ig.

Ha megírtad már a pályázatodat, de nem vagy benne biztos, hogy az minden szükséges adatot tartalmaz, azért nyugodtan küldd el nekünk. Megnézzük, és azonnal értesítünk, ha valamit pótolnod kell még 2013. június 5-ig.

Sikeres pályázóknak a tábor ingyenes.

Kutatóközpontunk biztosítja a munkához szükséges feltételeket, napi háromszori étkezést, szállást, az ide- és hazautazás költségeit (közösségi közlekedés esetén, személygépkocsival történt utazáshoz térítést nem tudunk adni), ezeken felül arról is gondoskodunk majd, hogy az esti órákat tartalmasan tölthessétek el diáktársaitok társaságában.