Aktuális hírek

Aktuális hírek 2018-05-30T13:12:43+00:00

Életének 82. évében elhunyt Szabó Sándor a kémiai tudomány doktora, a BME címzetes egyetemi tanára, az MTA TTK AKI nyugalmazott tudományos tanácsadója.

Mély megrendüléssel értesültünk, hogy Dr. Szabó Sándor, az MTA Természettudományi Kutatóközpont Anyag- és Környezetkémiai Intézet nyugalmazott tudományos tanácsadója életének 82. évében elhunyt. Emlékét megőrizzük.

2019. április 17.|Aktuális hírek|

Innovációs Díjat nyert Párizsban az MTA TTK AKI Polimer Kémiai Kutatócsoportjának részvételével egy NVKP pályázat keretében működő konzorcium

A legnagyobb nemzetközi kompozit ipari szervezet, a JEC Csoport az ”Automotive-Process” kategóriában komplex termoplasztikus polimer kompozitok újszerű gyártási eljárásának kidolgozásáért Innovációs Díjban részesített egy olyan hazai konzorciumot, amelynek tagjai között nemcsak innovatív vállalatokat, hanem az egyetemi és akadémiai világ szereplőit is megtaláljuk. A konzorciumban az MTA TTK Anyag- és Környezetkémiai Intézetének, Iván Béla, az MTA levelező tagja által vezetett Polimer Kémiai Kutatócsoportja vesz részt.

2019. április 17.|Aktuális hírek|
Még több betöltése
X